Trifork aktie

Trifork aktie

Trifork er et dansk-internationalt IT-selskab stiftet i 1996 af Jørgen Larsen, og som i dag har kontorer i mere end 10 lande rundt i Europa og Nordamerika. I dag har selskabet hovedsæde i Schweiz.

Trifork er primært kendt for sine innovative løsninger og produkter inden for software, med tilstedeværelse i 10 europæiske og nordamerikanske lande, og har over 800 ansatte, hvoraf ca. 25% har arbejdsplads i Århus.

Selvom du måske ikke har hørt om Trifork, så har du uden tvivl hørt om et eller flere af deres produkter, og hvor du med stor sandsynlighed vil benytte flere af dem. Trifork er nemlig udvikleren bag NemID og det danske corona pas, og har også stået bag MobilePay, så chancerne er store for, at du har gjort brug af en af Triforks produkter.

Se lignende aktier:

Historisk Trifork aktiekurs

Trifork blev børsnoteret tidligt på sommeren 2021, og havde gennem resten af 2021 en rigtig god vækst, med en aktiekurs der steg med 70%, fra en pris på en Trifork aktie på 178 kr. i juni 2021, til en pris på en Trifork aktie på 303 kr. ved udgangen af 2021.

Det nye år har indtil videre været et skidt år for aktien, der er faldet til en pris på en Trifork aktie på 225 kr. i maj 2022. Det er et fald på 25% på årets første fire måneder, men som dog har været mere stabil og opadgående siden midten af marts.

Tendensen med det store fald følger meget godt det generelle aktiemarked, som har set betydelige fald over en bred kam. Spørgsmålet for investorerne er nu om aktien vil begynde at stige igen, oven på det store fald i 2022.

Trifork aktie – er det en god investering

Vi tror meget på Trifork aktien i de kommende år af flere grunde, hvor vi blandt andet har set på de gode regnskaber, og på den meget stærke markedsposition som Trifork har opnået, hvor de er blevet en meget anerkendt aktør i flere lande, med store kunder som den danske stat, Danske Bank og lignende.

Vi anbefaler derfor at du holder godt øje med Trifork aktier i den kommende tid, da Trifork er et selskab i stor vækst, og som mange gange har vist, at deres produkter er meget levedygtige og med stor kvalitet. Det tror vi også markedet vil reagerer på, og at aktiekursen derfor vil stige på sigt.

Inden du vælger at investere i Trifork aktier er det vigtigt, at du først selv undersøger aktien grundigt, for at opnå den største sikkerhed for, at du ender med at lave de helt rigtige investeringer.