Quantafuel aktie

Quantafuel aktie

Quantafuel er et norsk selskab stiftet i 2015, og med nuværende hovedsæde i Oslo, Norge. Selskaber beskæftiger sig med teknologi, primært inden for kemisk genanvendelse af plast. I 2021 købte Quantafuel en grund i Esbjerg, med henblik på at åbne op for yderligere aktiviteter i Danmark, i tillæg til deres anlæg i Skive.

Det nye store plastaffaldssorteringsanlæg i Esbjerg kommer på baggrund af et samarbejde med Ramsböll, og som efter planen bliver et af de største af sin slags i hele Europa. Teknologien bag Quantafuel gør det muligt, at genanvende helt op mod dobbelt så meget plast.

At levere en teknologi der kan genanvende plast dobbelt så godt, som det er muligt med nuværende og andre alternativer, gør at Quantafuel er et meget lovende selskab, der tilbyder noget unikt på et grønt marked, som vi forventer os meget stor vækst af i de kommende år.

Se lignende aktier:

Historisk Quantafuel aktiekurs

Aktiekursen for en Quantafuel aktie har været i en nedadgående tendens de seneste par år, med en aktiekurs der er faldet med omtrent 60% siden juni 2021. Prisen på en Quantafuel aktie er således faldet fra en pris på 4,16 euro, til en pris på en Quantafuel aktie i dag på 1,64 euro.

Det har især været udskydelsen af den fulde produktion fra deres anlæg i Skive, der har medført et kursfald på aktien. Dertil har massive investeringer også medført et kursfald, da markedet afventer resultatet af investeringerne. Her ses der blandt andet mod opførslen af et nyt anlæg i Esbjerg.

For investorerne bliver det nu spændende at se, om Quantafuel aktien vil begynde at stige igen i fremtiden. Efter en hård tid på aktiemarkedet er aktien faldet meget, og ligger som sagt i dag i en kurs på 1,64 euro, der er det laveste niveau de seneste par år.

Quantafuel aktie – er det en god investering

Quantafuel aktien har været i et stort fald i de seneste år, som følgende af manglende produktion, samt på baggrund af store investeringer, som stadig mangler at levere resultater. Det har givet grund til bekymring om Quantafuel aktien, der har tabt over 60% de senere år.

På trods af dette har vi stadig en god tro på Quantafuel, da de leverer et unikt produkt, der potentielt kan blive meget efterspurgt i hele verden. Det er da også planen for Quantafuel, der sigter efter at blive en global aktør.

Kommer de tættere på de mål i fremtiden, så er der ingen tvivl om at aktien for Quantafuel ser spændende ud. Den befinder sig på et grønt marked, der i de kommende år bør være i stor vækst, og med et unikt produkt ser fremtiden lys ud for Quantafuel.