Asiatiske aktier

Asiatiske aktier

De asiatiske markeder bliver mere og mere populære at investere på, hvilket ikke mindst skyldes de store vækstpotentialer, der er i mange af de asiatiske lande. Her er det ikke mindst i Kina er væksten er høj, mens man i andre asiatiske lande som Sydkorea og Japan, også finder mange gode og store aktieselskaber.

Her på siden har vi set nærmere på de asiatiske aktier, og udvalgt nogle af de asiatiske aktier, som vi tror på vil vækste godt i den kommende tid, samt andre af de største asiatiske aktier. Disse aktier kan du med fordel starte ud med at se nærmere på, hvis du er interesseret i at se nærmere på de asiatiske aktier og aktiemarkeder.

I tillæg til de asiatiske aktier du finder omtalt her på siden, så har vi også set nærmere på mange andre asiatiske aktier, samt aktier fra resten af verden, herunder danske aktier, europæiske aktier og amerikanske aktier. Uanset om du leder efter asiatiske eller andre aktier, så finder du helt sikkert noget for dig her på siden.

Grønne asiatiske aktier

Som i resten af verden er der også i store dele af Asien, en stigende fokus på klimaforandringerne og den grønne omstilling. Derfor bør du ikke mindst kigge på nogle af de grønne asiatiske aktier, da der er stor forventning om vækst på de grønne markeder i de kommende år.

Vil du gerne se nærmere på nogle gode grønne asiatiske aktier, så anbefaler vi at du blandt andet ser nærmere på aktierne for NIO, Honda og Toyota. Disse tre aktier hører til på bilmarkedet, hvor NIO udelukkende producerer grønne elbiler, og hvor Honda og Toyota gennemgår et skift til den grønne omstilling i disse år.

Teknologiske asiatiske aktier

Et andet godt marked for asiatiske aktier er det teknologiske, og hvor du på de asiatiske aktiemarkeder finder mange store teknologiselskaber. Således er mange asiatiske lande langt fremme på det teknologiske marked, som uden tvivl vil være et stort og afgørende marked i de kommende år.

Blandt nogle af de gode teknologiske asiatiske aktier finder vi Sony og Nintendo, der begge har det til fælles, at de befinder sig inden for markeder med videospil og konsoller. Sony er ikke mindst en spændende aktie, da de indtager mange førende markedspositioner.

Vores anbefalinger til de bedste asiatiske aktier

I det følgende kan du finde vores bud på nogle gode asiatiske aktier, som vi anbefaler du ser nærmere på, hvis du er interesseret i at investere i asiatiske aktier. De asiatiske aktier vi har udvalgt, har vi udvalgt på baggrund af både deres historisk, men også på baggrund af deres potentiale for vækst i fremtiden.

Inden du beslutter dig for at investere, er det vigtigt du først selv undersøger aktierne nærmere. På den måde opnår du et bedre overblik over aktierne, og kan bedre sige noget om, hvordan aktierne vil udvikle sig i den kommende tid.

Vi anbefaler at se nærmere på følgende asiatiske aktier:

  • Sony – førende teknologisk selskab inden for fjernsyn, kameraer og konsoller
  • China Mobile – verden største mobilselskab målt på antallet af mobilabonnementer
  • Toyota – verden største producent af biler
  • Alibaba – en af verdens største selskaber inden for e-handel
  • ICBC – en af verden største banker og selskaber