ChemoMetec aktie

ChemoMetec aktie

ChemoMetec er et dansk selskab børsnoteret på Nasdaq Copenhagen, hvis primære funktion er at udvikle, producere og markedsføre udstyr til brug inden for celleanalyse og celletælling. Selskabet ejes ChemoMetec Holding.

Udstyret som ChemoMetec udvikler, producerer og markedsfører anvendes til flere formål, blandt andet til produktion af lægemidler, cellebaseret terapi og stamcelleforskning. Blandt succeserne i ChemoMetecs produktportefølje finder man NucleoCounter-serien og Xcyto.

ChemoMetec er en førende aktør inden for sine kerneområder, og har tilstedeværelse i de fleste lande i verden, enten via egen fysiske tilstedeværelse, eller gennem forskellige distributører og underleverandører.

Se lignende aktier:

Historisk ChemoMetec aktiekurs

Det er særligt i de senere år at ChemoMetec har været en særdeles god investering, med en aktiekurs der siden 2018 er steget med over 1.200%. Prisen på en ChemoMetec aktie er således gået fra 58 kr. i september 2018, til en pris på en ChemoMetec aktie i starten af maj 2022 på 772 kr.

Går vi længere tilbage er væksten endnu vildere, særligt hvis vi går tilbage til omkring 2012. Her var prisen på en ChemoMetec aktie helt nede på 3,6 kr. Fra 2012 og frem til starten af maj 2012, er aktiekursen på en ChemoMetec aktie steget med over 21.000%.

Den store stigning og vækst kommer ikke mindst på baggrund af, at ChemoMetec har oplevet en stor vækst i salget af cellebaseret terapi, og som følge deraf har leveret flotte resultater. Dertil er ChemoMetec klar til at investere i vækst, hvilket har været med til at øge forventningerne til aktien.

Det store spørgsmål for investorerne er nu om tendensen varer ved, eller om ChemoMetec vil begynde at falde en smule, eller måske finde et mere stabilt niveau. Det bliver uden tvivl meget interessant, at følge ChemoMetec aktien i den kommende tid.

ChemoMetec aktie – er det en god investering

ChemoMetec har fart på i disse år, og leveret mange flotte regnskabsmæssige resultater. Spørgsmålet er om den vilde vækst kan vare ved, og umiddelbart ser vi godt tegn på at den kan.

ChemoMetec står i en meget stærk position, da de er førende på et marked i stor udvikling og vækst. Samtidig er ChemoMetec parat til at investere i væksten, hvilket kun er med til at øge vores forventning.

Du bør derfor undersøge aktien og ChemoMetec nærmere, for at se om der kunne være mulighed for, at lave en god investering på ChemoMetec aktier. Husk at foretag en grundig analyse af aktien inden du investerer, så du opnår den største sikkerhed for din investering, og ikke ender med at lave fejlslagne og dyre investeringer.