NGT aktie

NGT aktie

NGT er et dansk selskab stiftet i 2011 af Jørgen Hansen, der beskæftiger sig med transportvirksomhed hovedsageligt i Europa, men også flere andre steder i verden, herunder i Kina, Japan og Tyrkiet med flere.

Formålet med virksomheden er i følge NGT selv, at skabe en førende transportvirksomhed i Europa, via partnerskaber med en række af branchens dygtigste aktører. I dag tæller NGT over 80 virksomheder, og der kommer hele tiden flere nye til.

I de senere år har NGT været inde i en god udvikling, med gode regnskaber til følge. Det kommer ikke mindst på baggrund af de stigende fragtpriser, samt den stigende efterspørgsel på transport og logistik. Det følger den generelle trend i branchen, hvor konkurrenter som DSV også oplever stor succes for tiden.

2022 har dog ramt transportbranchen og mange andre brancher, både hvad angår de stigende energipriser, men også hvad angår problemer med forsyningskæderne. Det har været med til at sætte lidt pres på, om end NGT stadig klarer sig ganske pænt.

Se lignende aktier:

Historisk NGT aktiekurs

Som følge af stigende fragtpriser og stigende efterspørgsel på transport og logistik, har NGT været inde i en periode med gode resultater, hvilket har afspejlet sig i en stigende aktiekurs. Prisen på en NGT aktie er således steget fra knap 100 kr. i sommeren 2020, til en pris på en NGT aktie på 386 kr. ved udgangen af april 2022.

Faktisk har aktiekursen været endnu højere, da prisen på en NGT aktie har været helt oppe på 557 kr. i september 2021. Stigende priser og udfordringer med forsyningskæder har dog medvirket, at aktiekursen har været faldende i løbet af 2022.

Den ser alligevel ud til at have stabiliseret sig, og ligger i dag på et stabilt niveau, med en pris på en NGT aktie ved udgangen af april 2022 på 386 kr. Det er en stigning på op mod 450%, hvis man kigger på de seneste to år alene.

NGT aktie – er det en god investering

De senere år har NGT formået at etablere sig som en større spiller på det europæiske marked, og har i dag også aktiviteter i både Asien og Amerika. Det sikrer NGT en stærk markedsposition, som de ser ud til at ville kunne bevare i mange år frem.

Kun udfordringer med stigende priser og problemer med forsyningskæderne har gjort, at NGT aktien har været ramt på væksten. Der er dog tale om eksterne faktorer der umiddelbart er af midlertidig karakter, og der er derfor god grund til optimisme.

Vi anbefaler derfor at du undersøger NGT aktier nærmere, da der hurtigt kan vise sig at være god ide i, at investere i NGT aktier i den nærmeste fremtid. Undersøg aktien grundigt inden du investerer, så du sikrer dig bedst mod, at du får lavet de helt rette investeringer.