Green Hydrogen Systems aktie

Green Hydrogen Systems aktie

Green Hydrogen Systems er et dansk selskab stiftet i 2007, med nuværende hovedsæde i Kolding i Jylland. Selskabets vision er at fremme fremstilling af grøn brint, ved at udvikle og implementere egne modulopbyggede elektrolysatorer.

De første 10 år af virksomhedens levetid blev brugt på forskning og udvikling af teknologi, der i dag bliver produceret og markedsført til kunder og andre interessenter. Deres eneste nuværende færdigudviklede og markedsførte produkt er HyProvide X-Series, med endnu et produkt på trapperne, navnligt HyProvide A-Series.

Green Hydrogen Systems produkter fremstiller grøn brint, hvilket de selv kalder et led i den globale energiomlægning med bæredygtig energi. Deres produkter er henvendt firmaer og andre kunder, der udelukkende omdanner strøm der kommer fra vedvarende energi.

Se lignende aktier:

Historisk Green Hydrogen Systems aktiekurs

Siden siden børsnotering i juni 2021 har aktiekursen for Green Hydrogen Systems været nedadgående, og hvor prisen på en Green Hydrogen Systems aktie er gået fra 45 kr., til en pris på en Green Hydrogen Systems aktie på 18 kr. Det svarer til et kursfald på 60%.

Det store kursfald på en Green Hydrogen Systems aktie skal ses i lyset af, at Green Hydrogen Systems har måtte nedjustere forventningerne, som følge af forsinkelser på leveringen af deres nye produkter.

Det har vendt stemningen hos investorerne, der nu gerne vil se konkrete resultater, frem for store løfter om den grønne omstilling. Meget afhænger derfor ikke mindst af, at Green Hydrogen Systems formår at introducere deres ny HyProvide A-series i løbet af 2022.

Green Hydrogen Systems aktie – er det en god investering

Green Hydrogen Systems er en forholdsvis lille spiller på et kæmpestort marked, og vi ser derfor gode vækstpotentialer for selskabet og aktien. Meget afhænger dog som sagt af den nye HyProvide A-Series, men den ser ud til at blive lanceret i løbet af 2022.

Det vil uden tvivl polstre Green Hydrogen Systems bedre til fremtiden, og kan have afgørende betydning for, at aktiekursen for Green Hydrogen Systems vil begynde at stige. Der er dog også andre forhold omkring Green Hydrogen Systems, der er værd at nævne og bemærke.

Ejerkredsen bag Green Hydrogen Systems tæller flere miljø ivrige selskaber, herunder ikke mindst A.P. Møller Holding, der går meget op i omstillingen til bæredygtige former for brændstof. Det er med til at sikre et solidt økonomisk fundament under Green Hydrogen Systems, der kun gør dem endnu stærkere positioneret til fremtiden.

Der er derfor gode tegn på at Green Hydrogen Systems aktien kan stige i fremtiden, men meget vil afhænge af den nye HyProvide A-series. Det ligner umiddelbart det går i den rigtige retning, og med det store vækstpotentiale, samt det solide økonomisk fundament, ser vi med optimistiske øjne på Green Hydrogen Systems aktien i de kommende år.