Cadeler aktie

Cadeler aktie

Cadeler er et dansk selskab inden for havmølleredderi, hvis primære funktion er at installere havvindmøller gennem de to fartøjer Wind Orca og Wind Osprey, der i tillæg til installationen af havvindmøller, også står for vedligeholdelse og nedrivning af havvindmøller.

Cadeler er en nøglefigur på markedet for havvindmøller, og har samarbejde med de største aktører på markedet, herunder ikke mindst danske Vestas, der er verdens førende producent og leverandør af vindmøller.

Selskabet bag Cadeler blev stiftet i 2008, og har i dag hovedsæde i Esbjerg, i hvad selskabet betegner som sin hjemhavn, men har også tilknytning til København og Vejle. Besætningerne på de to fartøjer som Cadeler ejer, har et samlet antal på 160 besætningsmedlemmer.

Se lignende aktier:

Historisk Cadeler aktiekurs

Ved sin introduktion og første tid på aktiemarkedet så Cadeler en stor stigning i aktiekursen, der steg med over 30% på få uger. Siden har aktiekursen svinget en del, men uden de helt store op og nedture, og har samlet set ligget på et stabilt niveau siden sin første tid på aktiemarkedet. Prisen på en Cadeler aktie gik i de første uger fra en pris på 2,10 euro, til en pris på en Cadeler aktie på 3,10 euro.

Da der ikke er meget at sige om Cadelers korte tid på aktiemarkedet, er det mere interessant at se på, hvordan udviklingen kommer til at være fremadrettet. Her har vi ikke mindst set på Cadelers egne forventninger, hvor de blandt andet melder sig klar til at investere gennem opkøb.

Dertil er en udvidelse af rederiets flåde på tegnebrættet, hvilket kan være afgørende for Cadelers evne til, at konsolidere sig som førende på markedet. Dette er blot nogle af de gode tegn vi ser på, at aktiekursen har et godt potentiale for at stige i fremtiden.

Cadeler aktie – er det en god investering

Vi har ret høje forventninger til Cadeler i de kommende år, der er ved at etablere sig som en førende spiller på et marked, der uden tvivl vil være i stor vækst i mange år frem. Grøn energi er fremtiden, og Cadeler spiller allerede nu en afgørende rolle.

Derfor tror vi meget på Cadeler, men om det også er ensbetydende med, at aktiekursen vil stige med gode investeringer og afkast til følge, er anderledes svært at sige noget om. Vi ser dog umiddelbart gode og positive tegn, så vi anbefaler helt klart at du holder godt øje med aktien.

Inden du investerer er det vigtigt at du selv undersøger og analysere aktien grundigt, for på den måde at opnå en større sikkerhed for, at du får lavet de helt rigtige investering.