Penneo aktie

Penneo aktie

Penneo er en dansk softwarevirksomhed stiftet i 2012 af Jakob Nørgaard, Anders Eskholm og Nicolaj Nielsen. Formålet med Penneo er at tilbyde digitale underskrift løsninger, der er baseret og kompatibel med det danske NemID system.

Det er ikke mindst fokuset på revisionsvirksomheder der er særligt fokus på hos Penneo, og hvor det er anslået, at over 66% af alle årsregnskaber indsendt til Erhvervsstyrelsen i 2020, blev underskrevet digitalt med Penneo.

Siden lanceringen af Penneo er det gået hurtigt fremad for Penneo, der introducerede den digitale underskrift i 2012, og som i 2016 opnåede en milepæl med over 500 faste B2B kunder. Dertil har Penneo åbnet op for deres løsning i både Sverige, Norge, Finland og Belgien.

Penneo har i løbet af foråret påbegyndt den planlagte proces med, at overgå fra minibørsen First North til den primære børs på Nasdaq. Det forventes ifølge Penneo selv, at selskabet vil være i stand til at tiltrække flere og større investorer, som følge af oprykningen til den primære børs.

Se lignende aktier:

Historisk Penneo aktiekurs

Penneo har kun være et børsnoteret selskab siden 2020, og der er derfor ikke den store historie at gå igennem. Det første halve år Penneo aktien var børsnoteret var godt, da aktien steg med knap 140%.

Fra 2021 begyndte dog en nedadgående tendens for Penneo aktien, en tendens der har varet ved frem til i dag. Det gør at prisen på en Penneo aktie i dag koster 16 kr., mod en pris på en Penneo aktie på 86 kr. da aktien toppede i januar 2021, et fald på over 80%.

Investorerne ser nu mod fremtiden med spænding, og på om Penneo aktiekursen vil begynde at stige. Mange investorer og eksperter har nemlig stor tiltro til aktien i de kommende år, og at den vil begynde at stige.

Penneo aktie – er det en god investering

Den første tid på børsen for Penneo har været præget af en nedadgående tendens, men bestyrelsesformanden for Penneo, ser selv lyst på aktiekursens fremtid, der blandt andet nævner konkurrentens DocuSign’s markedsværdi, samt at de håber og forventer, at være den førende udbyder af digitale underskrifter i Europa inden for 5 år.

Tager vi ovenstående i betragtning kan vi sagtens få øje på de positive tegn, der kun bliver forstærket af, at Penneo hele tiden får nye kunder, og ser ud til at have en god forretningsmodel. Det bliver helt sikkert spændende at følge Penneo aktien i den nærmeste fremtid.

Vi anbefaler derfor at du holder godt øje med Penneo aktier, for at se på dine muligheder for at investere. Aktien virker umiddelbart for billig, taget det store potentiale i betragtning. Husk at undersøge aktien og markedet grundigt, så du opnår den største sikkerhed for dine investeringer.