Chr Hansen aktie

Chr Hansen aktie

Chr. Hansen er et dansk selskab med verdensomspændende rækkevidde, der fremstiller og producerer en lang række fødevareingredienser, og hvor det især er inden for mejeriområdet, at Chr. Hansen har et særligt fokus.

Som en af de store milepæle i Chr. Hansens lange levetid, er kåringen som verdens mest bæredygtige virksomhed i 2019 af Canadiske Corporate Knight, en kåring der blev foretaget på baggrund af analyse af over 7.500 virksomheder. I 2020 blev Chr. Hansen kåret som den næstmest bæredygtige virksomhed.

Se lignende aktier:

Historisk Chr Hansen aktiekurs

Henover det seneste årti har Chr. Hansen aktier været en rigtig god og stabil investering, og som især i årene fra 2012 og frem til 2019 var i en rigtig god udvikling. I de senere år har aktiekursen ligget på et mere stabilt niveau, med enkelte udsving i form af stigninger og fald.

 Årsagen til den manglende vækst og stigning i aktiekursen på Chr. Hansen aktier i de senere år, skal ikke mindst ses i lyset af corona-krisen, der som så mange andre har kunne mærke følgerne af de nedlukkede samfund verden over.

Dertil har mange kinesere ifølge den svenske storbank Handelsbanken bevæget sig væk fra Yoghurt, og over til i stedet at bruge frisk mælk, hvilket har ramt Chr. Hansen særligt hårdt. Samme bank tror dog på, at Chr. Hansen vil opnå sine mål for deres 2025 strategi, hvilket kan være et godt tegn på, hvor aktiekursen vil bevæge sig hen af i den kommende tid.

Disse ovenstående faktorer har i særligt grad påvirket udviklingen på Chr. Hansen aktier, og har medført en stagneret af aktien, der dog fortsat ligger i et rigtig højt og stabilt niveau.

Chr Hansen aktier – er det en god investering

Da det ikke mindst er som følge af corona krisen at Chr. Hansen aktien er stagneret, så er der god grund til at tro på, at aktien vil begynde at stige igen i fremtiden. Samfundene rundt om i verden er så småt genåbnet igen, hvilket har, og til stadighed vil medføre, at forbruget vil stige i den kommende tid.

Det tror vi på vil kunne afspejle i aktiekursen på Chr. Hansen aktier, som vi har en stor tro på vil begynde at stige igen i de kommende år. Det er dog ikke helt uden forbehold, da Chr. Hansen i tillæg til corona krisen, har været hårdt ramt af de ændrede madvaner på det kinesiske marked.

Hvordan denne udvikling vil påvirke aktiekursen i fremtiden er svært at sige noget om, men overordnet set ser vi positive tegn. Det gør vi ikke mindst med tanke på de genåbne samfund verden over, men også fordi, at den svenske storbank Handelsbank har gode forventinger til Chr. Hansen.

Du bør derfor holde godt øje med Chr. Hansen aktier i fremtiden, da de hurtigt kan vise sig at stige igen, og være en både god og sikker investering. Inden du investerer skal du dog altid sørge for, at du undersøger aktien og selskabet grundigt på forhånd.