Aktieplatform

Aktieplatform

Der er overordnet set to måder du kan købe aktier på, enten via din bank, eller via en aktieplatform. Her på siden ser vi nærmere på aktieplatforme, herunder hvilken aktieplatform vi anbefaler, at du vælger at benytte dig af.

Markedet for aktieplatforme er stort, og de mange aktieplatforme vil alle tilbyde hver deres fordele, som alt afhængig af dine ønsker og behov, vil gøre at nogle aktieplatforme vil passe bedre til dig end andre.

Vi anbefaler danske Saxo eller internationale eToro

Vi anbefaler at du vælger mellem de to aktieplatforme fra henholdsvis Saxo og eToro. Disse to aktieplatforme mener vi, er de bedste aktieplatforme for danske investorer. Alt afhængig af hvor dansk en vinkel du ønsker på din aktieplatform, så kan der være fordel i at vælge enten Saxo eller eToro.

Med Saxo får du en dansk aktieplatform der er skræddersyet til danske investorer, og hvor der er et særligt fokus på nye danske investorer. På aktieplatformen finder du alle de gode danske aktier, og får også den store fordel, at du får dansk kundesupport på aktieplatformen.

På eToro får du ikke den danske vinkel som på Saxo, men får til gengæld mange andre gode fordele. For det første er udvalget af aktier meget større, og der medfølger samtidig et stort netværk og fællesskab for aktieplatformens brugere, hvor der kan deles tips om investeringer, samt mange andre gode fordele.

Se vores store udvalg af de bedste danske og internationale aktier

Når du først har fået tilmeldt dig en aktieplatform, er det blevet tid til at undersøge de mange aktier nærmere. Det kan være svært at vide hvor man skal starte, især hvis man er en helt ny investor. Derfor har vi udvalgt nogle gode aktier, som du med fordel kan se nærmere på.

De aktier vi har udvalgt, har vi udvalgt på deres gode historik, samt på deres potentiale for at vækste i fremtiden. Vi har udvalgt både danske, europæiske, amerikanske og asiatiske aktier, så der bør helt sikkert også være noget for dig.

Inden du beslutter dig for at købe og investere i aktier, er det vigtigt at du undersøger de aktier du har kig på grundigt. Der vil nemlig altid være risiko forbundet med at investere, og ved at undersøge aktierne grundigt inden du køber, opnår du en større sikkerhed for dine investeringer.

Vi anbefaler at se nærmere på følgende aktier:

  • Vestas – dansk vindmølleproducent der er verdens største af sin slags
  • Novo Nordisk – dansk medicinalselskab der er Danmarks største selskab
  • Nestle – schweizisk selskab og verdens største føde- og drikkevarekoncern
  • VW – tysk selskab der er verdens næststørste producent af biler
  • Tesla – amerikansk teknologiselskab med fokus på elbiler og grøn teknologi
  • Apple – amerikansk teknologiselskab og samtidig et af verdens største selskaber
  • Toyota – japansk selskab der er verdens største producent af biler
  • Alibaba – kinesisk selskab og en af verdens største selskaber inden for e-handel