Sony aktie

Sony aktie

Sony er et japansk elektronikselskab stiftet i 1946 af Akio Morita og Ibuka Masaru, der stiftede og etablerede Sony i Nihonbashi, Japan. Siden har Sony flyttet sit hovedsæde, så hovedsæde i dag ligger i Minato, Japan.

Det var især i løbet af 1980’erne af Sony oplevede stor kommerciel succes, da de sendte deres Walkman, en musikafspiller, på markedet. Siden har Sony leveret flere andre markedsførende produkter, herunder ikke mindst Sony Playstation, men producerer også andre former for elektronik, såsom fjernsyn, kameraer og andet.

At Sony et et stort og globalt selskab ses ikke mindst ved de store markedsandele, som Sony med sine produkter har formået at få opbygget. Sony er blandt andet førende inden for billedsensorer, den næststørste producent af kameraer, det næststørste tv-brand, samt den tredjestørste målt på antallet af tv-salg.

Se lignende aktier:

Sony aktiekurs

Gennem det seneste årti har Sony aktien været i meget stor fremgang, og hvor aktiekursen har set en samlet stigning på over 800%. Siden 2013 er prisen på en Sony aktie steget fra 1300 japanske yen, til en pris på en Sony aktie på 12000 japanske yen.

Den store stigning skyldes de store markedsandele som Sony har opnået, hvor selskabet er førende på flere områder, herunder med deres spillekonsoller, kameraer og fjernsyn, og derudover har mange andre betydelige produkter.

Den stærke markedsposition og store overskud som Sony ofte leverer, har medført en konstant stigende aktiekurs siden 2013. Med sin stigning på over 800% i perioden, har Sony aktier vist sig at være en rigtig god investering, og spørgsmålet er nu for investorerne, om den udvikling vil vare ved.

Sony aktie – er det en god investering

Sony har gennem det seneste årti været en rigtig god investering for investorerne, med et afkast på en Sony aktie på over 800%. Sony har gennem historien været en stor spiller på det elektroniske marked, og har gennem det seneste årti solidificeret deres position.

I dag er Sony førende inden for en lang række områder, og er blandt de største producenter af fjernsyn, spillekonsoller og kameraer, for bare at nævne de største områder inden for Sony. De stærke markedspositioner og brand gør, at vi har stor tiltro til Sony aktier i den kommende tid.

Vi anbefaler derfor at du ser nærmere på Sony aktier, for at se på om du kan sige noget om, hvordan aktiekursen for Sony aktier vil udvikle sig. Tror du på at Sony vil fortsætte succesen, så kan der hurtigt vise sig at være rigtig god ide i, at investere i Sony aktier på både den korte og den lange bane.