Netcompany aktie

Netcompany aktie

Netcompany er et dansk selskab der beskæftiger sig med IT, og som har sit nuværende hovedsæde i København. Selskabet blev stiftet i år 2000 af Andre Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard.

Netcompany tilbyder løsninger inden for IT, herunder rådgivning, udvikling og implementering af change management, vedligeholdelse og drift, hvor kerneområderne ikke mindst er inden for digitale platforme og kernesystemer.

I dag tilbyder Netcompany ikke bare deres ydelser i Danmark, men også på det internationale marked, hvor selskabet i dag har 10 kontorer fordelt på 6 lande, herunder England, Norge, Holland, Polen og Vietnam, i tillæg til de danske kontorer.

Se lignende aktier:

Historisk Netcompany aktiekurs

Efter et par gode år mellem 2019 og frem til slutningen af 2021, har 2022 været anderledes negativ. Det svarer til et fald i aktiekursen på over 40%, med en pris på en Netcompany aktie på 388 kr. i starten af maj 2022, mod en pris på en Netcompany aktie på 704 kr. i slutningen af 2021.

Der er flere årsager til den nedadgående aktiekurs, da investorerne både har straffet faldende indtægter, som følge af problemer med forsyninger af især mikrochips, men hvor også stigende renter, samt den lønpressede IT-branche, har været medvirkende årsager. Dertil har opkøbet af Intrasoft været en medvirkende faktor, da opkøb altid er en usikker faktor.

Flere årsager ligger altså til grund for den faldende aktiekurs, og spørgsmålet for investorerne er nu, om det værste er overstået, eller om aktiekursen vil fortsætte med at falde i fremtiden.

Netcompany aktie – er det en god investering

Aktiekursen for Netcompany aktier befinder sig i lidt af en krise, og umiddelbart ligner Netcompany aktier en stor risiko. Der er dog også positive tegn for Netcompany, der hænger sammen med tidligere opkøb, samt meldinger om paratheden til flere opkøb i fremtiden.

Opkøbene har været medvirkende til at etablere Netcompany som en storspiller på det europæiske marked, hvilket er en meget stærk markedsposition. Netcompany har altså vist sig parat til at investere i vækst, hvilket kan være gode tegn for fremtiden.

Det afgørende er herfra om Netcompany får held med deres opkøb og investering, samt at andre udfordringer såsom problemer med forsyningskæden løser sig, men gør de det, kan Netcompany aktien hurtigt vise sig at vende til det bedre.

Du bør derfor holde godt øje med aktien i den kommende tid, da der kan være gode investeringer at lave i fremtiden. Husk at undersøg både aktien og markedet grundigt inden du investerer, for at opnå den største sikkerhed for, at du får lavet de helt rigtige investeringer.