Everfuel aktie

Everfuel aktie

Everfuel er et dansk selskab stiftet i 2020 af Jakob Krogsgaard. Everfuel har til formål at levere grøn brændstof i form af brint, med et mål om at eje, installere og drive brinttankstationer i hele verden.

Det er først i disse år at brint er ved at få sit kommercielle gennembrud, og Everfuel står således som en first-mover på markedet, hvilket kan være med til, at give dem en stor konkurrencemæssig fordel.

At der er mange der ser med positive øjne på brint, ses ikke mindst ved ejerkredsen bag Everfuel, der både tæller norske Nel, samt flere velkendte banker og finansinstitutioner som Goldman Sachs og JP Morgan.

Selve metoden med at fremstille brint er simpel, og foregår ved hjælp af en elektrolyse-proces, der har til formål at adskille ilt og brintmolekyler i vand, ved at tilsætte strøm. Fordelen ved brint er især, at det bliver muligt at lagre overskydende strøm fra vind- og solenergi.

Se lignende aktier:

Historisk Everfuel aktiekurs

Everfuel har haft en kort tid på aktiemarkedet, da aktien først blev børsnoteret i 2021. Den først tid fulgte en nedadgående tendens, der er blevet afløst af en eksplosiv optur i starten af 2022.

Her er prisen på en Everfuel aktie steget fra 3,89 euro, til en pris på en Everfuel aktie på 8,69 euro. Det svarer til en stigning på over 120%. Siden er aktien dog faldet en del igen, med et fald på ca. 25%. Ved udgangen af april 2022, koster en Everfuel aktie 6,40 euro.

Everfuel aktie – er det en god investering

Der er mange eksperter og investorer, inklusiv os selv, der har store forventninger til Everfuel aktien. Her ses der ikke mindst på det stærke bagland, der tæller flere store aktører både hvad angår ekspertise og økonomi, samt at Everfuel er en first-mover på markedet, der allerede er ved skabe tilstedeværelse med deres brinttankstationer i flere lande.

Inden for brint kan Everfuel blive en mastodont og få indtaget en markedsførende position, hvilket hurtigt kan afspejle sig i en stigende aktiekurs. Dette er blot nogle af de mange gode grunde til, at vi og mange andre forventer os meget af Everfuel aktien i fremtiden.

Det er blandt andet værd at nævne tilstedeværelsen og udvidelsen til det hollandske marked, der er meget langt fremme, når det kommer til den grønne omstilling. Det vidner om at Everfuel anses for at være fremtiden, af de lande som er med til at gå forrest i kampen mod klimaforandringerne.

Du bør derfor holde godt øje med Everfuel aktien, og allerede nu undersøge den nærmere for at se på, om der kunne være mulighed for at lave en god investering allerede nu. Vi synes som sagt at Everfuel aktien ser meget lovende ud, men sørg for at lav din egen analyse af aktien inden du investere.