Jyske Bank aktie

Jyske Bank aktie

Jyske Bank er den næststørste bank i Danmark efter Danske Bank, og består som koncern i tillæg til Jyske Bank, også af datterselskaberne Jyske Realkredit og Jyske Finans. Selskabet er stiftet i 1967 i Silkeborg, hvor Jyske Banks hovedsæde også er beliggende den dag i dag.

Selskabet og koncernens datterselskaber har i dag over 100 filialer, beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere, og betjener og servicere over 900.000 kunder fordelt på både private og erhverv.

Se lignende aktier:

Historisk Jyske Bank aktiekurs

Aktiekursen for Jyske Bank har gennem årene været meget svingende og volatil, og hvor der ikke mindst var et stort kursfald forbundet med finanskrisen i 2008 og 2009. Som de fleste store aktører inden for den finansielle branche, så rejser de sig dog for det meste igen.

Jyske Bank er da ingen undtagelse til dette, da aktiekursen siden finanskrisen i 2008 og 2009, på trods af udsving undervejs, har været en overordnet god investering, der har set prisen på en Jyske Bank aktie stige fra omkring 80 kr. i 2009, til en pris på en Jyske Bank aktie på knap 400 kr. i april 2022.

Særligt siden foråret 2020 har aktiekursen for Jyske Bank aktie været i en rigtig god udvikling, da aktiekursen er steget med over 100%. Spændende bliver det nu at følge, om aktiekursen for Jyske Bank vil fortsætte med at stige.

Historisk set ligger aktiekursen i et leje som er næsten historisk højt, og mange eksperter peger på, at aktiekursen vil toppe omkring de 310 til 340 kr. i den nærmeste fremtid.

Jyske Bank aktie – er det en god investering

De fleste eksperter havde peget på at aktiekursen højest vil ramme et sted mellem 310 til 340 kr. Med tanke på den nuværende aktiekurs er oppe i omkring 400 kr. har aktien overpræsteret forventningerne.

Dertil er aktiekursen i et næsten historisk højt leje, hvilket måske kan give tegn på, at aktiekursen er ved at have nået sit potentiale. Det kan måske derfor være bedst at se Jyske Bank aktierne nærmere an, inden du tager en endelig beslutning om at investere.

Det er værd at undersøge Jyske Bank nærmere, for at se på om der er spændende tiltag i gang, der kan sige noget om væksten i den kommende tid. Tror du på at Jyske Bank kan fortsætte den gode udvikling, kan der nemlig være rigtig gode investeringer i vente.

Sørg for at gør et grundigt forarbejde, hvor du både kigger på Jyske Bank, men også på markedet og konkurrenterne, for at se om du kan sige noget om, hvordan aktiekursen for Jyske Bank aktier vil udvikle sig i den kommende tid.