Better Collective aktie

Better Collective aktie

Better Collective er et dansk selskab der beskæftiger sig med online betting, og hvor de står for at udvikle platforme til brug og gavn for spillere, der benytter sig af online betting. Selskabet blev stiftet i 2004 af Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen.

Historien for Better Collective tog sin begyndelse, da de to stiftere sammen fik ideen om, at lave en hjemmeside med guides til, hvordan man som spiller finder frem til diverse betting sider. Det blev en stor succes, og på få år har hjemmesiden en omsætning på en halv million kr.

På et senere tidspunkt får de to stiftere ved et sammentræf muligheden for at købe bettingexpert.com, der er et kæmpe forum for online betting, med brugere af platformen i hele verden. Det blev startskuddet til Better Collective, der i dag har rundt det magiske tal med en omsætning på 1 milliard dollars.

I dag beskæftiger selskabet bag Better Collective over 600 medarbejdere, og havde en omsætning på 91,2 millioner euro i 2020. Samme år satte selskabet rekord for overskud, med et overskud på 163 millioner kr.

Historisk Better Collective aktiekurs

Gode resultater og opkøb har sendt aktiekursen for Better Collective på himmelflugt, med en stigning i aktiekursen for en Better Collective aktie på over 350%. Prisen på en Better Collective aktie er gået fra en pris på 58 kr. i marts 2020, til en pris på en Better Collective aktie på 269 kr. da den toppede i maj 2021.

Det er både flere opkøb og gode resultater der har været medvirkende til, at Better Collective aktien har været gennem en stor stigning. Siden aktiekursen toppede i maj 2021, har der dog været en nedadgående tendens for aktien. Ved udgangen af april 2022 ligger prisen på en Better Collective aktie således på 153 kr., et fald på omkring 40%.

Better Collective – er det en god investering

Selvom Better Collective aktiekursen er faldet gennem det seneste år, ligger aktiekursen stadig i et højt niveau, sammenlignet med niveauet for blot få år siden. Sammenholdt med at Better Collective har en solid markedsposition, med flere globale platforme, ser vi gode muligheder for, at Better Collective aktien vil stige på sigt.

Selskabet leverer flotte resultater med store overskud, og har planer om at lave flere opkøb i fremtiden, alt sammen noget der er med til, at øge vores tiltro til aktien på sigt. Vi anbefaler på den baggrund at du undersøger aktien nærmere, for at se på dine muligheder for at investere i Better Collective aktier.

Inden du investerer er det vigtigt at du laver et grundigt forarbejde, så du opnår en større sikkerhed for din investering, og så du bedre undgår tab som følge af fejlslagne investeringer.