Europæiske aktier

Europæiske aktier

Europæiske aktier er meget populære aktier at investere i, da der er mange interessante og store selskaber på de europæiske aktiemarkeder. Dertil er den europæiske økonomi som oftest solid, og meget stærk i flere europæiske lande. Det har alt sammen været med til at give gode betingelser for vækst, og for at investorerne kan finde gode investeringer på de europæiske aktiemarkeder.

Vi gennemgår nogle af de bedste europæiske aktier her på siden, hvor vi blandt andet har set nærmere på grønne europæiske aktier, gode europæiske udbytte aktier, samt vores bud på nogle gode europæiske aktier, du med fordel kan undersøge nærmere.

Vil du derfor gerne vide mere om europæiske aktier, eller leder du efter din næste investering på et af de europæiske aktiemarkeder, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om de bedste europæiske aktier.

Grønne europæiske aktier

Vi starter ud med de grønne europæiske aktier, da vi ser en stor fremtid for de grønne aktiemarkeder. Den grønne omstilling er i fuld sving, og senest har den danske regering blandt andet meddelt, at den planlægger at opføre to nye grønne energiøer.

Den grønne omstilling har ikke kun fart på i Danmark, da alle europæiske lande i et eller omfang gør en indsats. Det har givet gode muligheder for at investere i grønne europæiske aktier, hvor vi ikke mindst anbefaler, at du ser nærmere på aktierne på de norske selskaber Nel og Quantafuel.

Europæiske udbytte aktier

Udbytte aktier er meget fordelagtige at investerer i, da de i tillæg til et eventuel afkast på en stigende aktiekurs, også vil modtage en del af selskabets overskud i form af aktieudbytte. De selskaber der tilbyder udbytte aktier, og som samtidig leverer gode overskud, er som oftest en rigtig god investering.

Selskaber med overskud og udbytte aktier er ingen undtagelse på de europæiske aktiemarkeder, hvor du finder flere gode udbytte aktier. Du kan blandt andet undersøge den finsk-svenske bank Nordea, samt den tyske bilfabrikant VW.

Vores anbefalinger til de bedste europæiske aktier

Der er rigtig mange gode europæisk aktier at vælge mellem, og vi kan umuligt få plads til dem alle på denne side. Derfor har vi udvalgt nogle af de europæiske aktier, som vi forventer os rigtig meget af i den kommende tid. Vi har udvalgt disse aktier på baggrund af deres historik, sikkerhed, og mulighed for at vækste i fremtiden.

Inden du beslutter dig for at investere, er det vigtigt du selv undersøger aktierne grundigt. På den måde opnår du en langt større sikkerhed for dine investeringer, da du har en meget bedre forståelse, for de markedskræfter der påvirker aktien. Undersøg derfor aktien til bunds inden du investerer, og forøg dine chancer for succes på aktiemarkedet.

Vores bud de nogle af de bedste europæiske aktier:

  • Vestas – dansk selskab der er førende på verdensplan inden for vindmøller
  • Nestle – schweizisk selskab der er verdens største føde- og drikkevarekoncern
  • VW – tysk selskab der er verdens næststørste producent og leverandør af motorkøretøjer
  • BP – britisk selskab der er et af de tre største energiselskaber på verdensplan
  • Boozt – svensk onlineforhandler af tøj og livstilsprodukter