Genmab aktie

Genmab aktie

Genmab er et dansk-amerikansk selskab, der beskæftiger sig med og udvikler produkter inden for biotek. Selskabet blev stiftet i 1999 af Florian Schönharting, og har i dag hovedsæde i København.

Selskabet opererer internationalt gennem de to datterselskaber Genmab BV og Genmab Inc. Samlet udvikler og producerer selskaberne i og bag Genmab monoklonale antistoffer mod kræft, ledbetændelse og andre invaliderende og livstruende sygdomme.

Se lignende aktier:

Historisk Genmab aktiekurs

Op gennem nullerne var aktiekursen på Genmab aktier meget stabil. Fra 2014 og frem har aktiekursen dog været i en eksplosiv udvikling, og er steget med 1000% frem til i dag. En Genmab aktie kostede i slutningen af 2014 omkring 300 kr. Prisen på en Genmab aktie var da aktiekursen toppede i 2021 oppe på over 3.000 kr.

Det er ikke mindst produkterne Arzerra, der bekæmper kronisk lymfatisk leukæmi, samt DARZALEX, der også bekæmper kræft, der har haft en særligt afgørende betydning for Genmabs store succes de senere år.

De succesrige produkter har samtidig ført til en stor stigning i aktiekursen, der kun ser ud til at fortsætte. Selskabet har positioneret sig som en stærk markeds spiller, og har flere gode produkter, der i mange år vil være med til at bære selskabet.

Genmab aktie – er det en god investering

Genmab har allerede udviklet og markedsført flere succesrige produkter, der har været med til at øge aktiekursen på Genmab aktier, og hvor det ikke mindst er produkterne Arzerra pg DARXALEZ, der har været meget afgørende for Genmabs succes.

Dertil har Genmab en stærk pipeline med mange spændende produkter, der er på forskellige stadier af deres kliniske forsøg. Afhængig af succesen på disse produkter, kan Genmab aktier hurtigt vise sig at være en god investering.

Med tanke på at Genmab allerede har sendt flere godkendte og gode produkter på markedet, er der god grund til at tro på, at de også vil få held med nogle af deres produkter, der for nuværende er under kliniske forsøg.

Sammenholdt med de i forvejen stærke produkter Genmab allerede har på markedet, tror vi på at Genmab kan gå en rigtig god fremtid i møde. Gør de det kan der være god værdi i, at holde rigtig godt øje med Genmab aktier i de kommende måneder og år.

Vi anbefaler derfor at du holder godt øje med Genmab, så du kan hoppe med på vognen i tilfælde af, at aktien ser ud til at ville stige yderligere. Du bør dog undersøge aktien og selskabet, samt markedet og konkurrenterne, grundigt inden du beslutter dig for at investere, for at være sikker på du laver de helt rigtige investeringer.