ISS aktie

ISS aktie

ISS er et dansk selskab stiftet i 1909 med hovedsæde i København. Selskabet er i dag en af verdens førende selskaber inden for ejendomsservice, hvor de varetager en lang række ydelser, opgaver og services, såsom rengøring, sikkerhed og catering.

Selskabet har på verdensplan over 500.000 ansatte og medarbejdere fordelt på over 50 lande, på tværs af flere kontinenter, og har en omsætning på op mod 80 milliarder danske kroner om året.

Se lignende aktie:

Historisk ISS aktiekurs

Aktiekursen for ISS har igennem mange år været ganske stabil, og uden de store udsving på aktiekursen. Det har på den ene side betydet at ISS aktier har været en forholdsvis sikker investering, mens det samtidig også har betydet, at ISS aktier ikke har givet det store afkast.

I forbindelse med corona krisen har ISS aktiekursen været særdeles hårdt ramt, da ISS befinder sig i brancher med stor menneskelig kontakt. Som følge af nedlukningerne i samfundet blev ISS derfor særligt hårdt ramt, hvilket har sendt aktiekursen i et stort fald.

Aktiekursen har siden da rejst sig igen, og er godt på vej tilbage til tidligere tiders niveau. Der mangler dog fortsat en del, før aktiekursen er helt tilbage, men den er godt på vej. Spændende bliver det at se om stigningen fortsætter, eller hvor aktiekursen vil lande henne de kommende måneder og år.

Prisen på en ISS aktie ligger i dag på omkring 110 kr. I tiden lige efter corona krisen var prisen på en ISS aktie helt nede i 70 kr. Begge aktiekurser er langt fra aktiekursen fra tiden før corona krisen, hvor prisen på en ISS aktie lå på omkring 170 kr.

ISS aktie – er det en god investering

Vi har en ret god tiltro til ISS aktien og at den vil begynde at stige, da det ikke mindst er corona krisen der har hæmmet og sendt aktiekursen i knæ. ISS aktien har dog vist sig i stand til at overleve, og er kommet godt ud på den anden side igen.

Der er dog stadig et godt stykke vej til tidligere tiders niveau, men ISS fastholder deres førende markedsposition, hvilket bør afspejle sig i en stigende aktiekurs, så snart der åbnes helt op for vores samfund igen, og ISS igen kan tilbyde alle deres ydelser og services uden større restriktioner.

Der er altså god grund til at holde øje med ISS aktier i den kommende tid, for at se på om det bliver muligt at lave en god investering. Husk at undersøge aktien, selskabet og markedet grundigt, inden du beslutter dig for at investere, så du opnår den største sikkerhed for dine investeringer.