GN Store Nord aktie

GN Store Nord aktie

GN Store Nord er et dansk selskab stiftet i 1869, og som gennem sine to datterselskaber GN Hearing og GN Audio udvikler og producerer høreapparater og headsets. Selskabet har hoved i Ballerup på Sjælland.

Siden selskabet blev blokeret af de tyske konkurrencemyndigheder i at frasælge GN ReSound i 2006, og som følge deraf kom under store økonomiske vanskeligheder, har selskabet været i en god og stabil fremgang.

Se lignende aktier:

Historisk GN Store Nord aktiekurs

Op gennem nullerne var der ikke den store udvikling i aktiekursen på GN Store Nord aktier, der lå på en konstant og stabilt niveau, kun afbrudt af et dyk som følge af det missede frasalg af GN Resound.

Siden da er pilen dog kun peget fremad, og aktien har været inde i en fremragende udvikling i årene 2006 og frem til midten af 2021. Fra aktiekursen var i bund i 2006, er prisen på en GN Store Nord aktie steget fra omkring 15 kr. til knap 600 kr. da den toppede i 2021.

I midten af 2021 begyndte aktiekursen at falde markant, som følge af markedets forventninger om, at GN Store Nord ville sælge færre produkter. Det skal ses i lyset af den mangel på komponenter og mikrochips som markedet gennemgår. Det forventes dog at denne mangel er midlertidig, og at dette problem vil løse sig på sigt.

Aktiekursen har derfor ikke mindst været påvirket af eksterne faktorer, og som er faktorer mange eksperter og investorer er enige om vil løse sig på sigt, og at aktiekurserne vil stabilisere sig som følge deraf.

GN Store Nord aktie – er det en god investering

Aktiekursen har mistet meget af sin værdi i anden halvdel af 2021, en tendens der er fortsat ind i 2022. Som beskrevet ovenfor har der dog været tale om eksterne faktorer, som mange eksperter og investorer peger på er midlertidige.

Løser disse udfordringer og problemer sig for GN Store Nord, så er der rigtig gode muligheder for, at aktiekursen vil stabilisere sig, og måske endda begynde at stige igen. Inden kurs dykket som følge af eksterne faktorer var aktiekursen i rivende udvikling, og der er derfor god grund til optimisme omkring, at aktiekursen kan begynde at stige igen.

Afgørende er det som sagt om de eksterne faktorer der hæmmer GN Store Nord løser sig, så tror du ligesom mange eksperter og investorer på det, så bør du holde rigtig godt øje med GN Store Nord i de kommende måneder og år.

Vær sikker på at du får undersøgt aktien, selskabet, markedet og konkurrenter grundigt, inden du beslutter dig for at investere i GN Store Nord aktier. På den måde kan du sikre dig selv bedst, at du får lavet de helt rigtige investeringer.