Boozt aktie

Boozt aktie

Boozt Fashion er et svensk selskab stiftet i 2007, med deres nuværende hovedkontor beliggende i Malmø, Sverige. Selskabet har et primært fokus på online salg af mode, samt af flere typer af livsstilsprodukter.

Selve Boozt Fashion er opdelt i tre fokusområder, med Boozt.com, Booztlet.com, samt andre under øvrige eller diverse. Booztlet.com fungerer først og fremmest på den måde, at Boozlet.com varetager de produkter, der ikke er nået at blive solgt inden for den fastsatte tidsramme.

Hvor Boozt.com er den normale salgskanal af mode og livsstilsprodukter, så er Booztlet.com selskabets outlet, hvor tilbudsvarer fra ældre kollektioner sælges til salg. Boozt fashion har størstedelen af sit lager i Angelholm, der med sin automatisk processer, er det største automatiserede lager af sin slag i verden.

Se lignende aktier:

Historisk Boozt aktiekurs

Boozt havde nogle ret stabile år inden foråret 2020 hvor corona krisen ramte, der dog havde en mindre nedadgående tendens. Særligt fra maj 2019 og frem faldt aktiekursen meget, med et fald på over 50%. Prisen på en Boozt aktie faldt således fra 80 svenske kroner i maj 2019, til en pris på en Boozt aktie på omtrent 35 svenske kroner i foråret 2020.


Kort efter ramte corona krisen der medførte store nedlukninger og restriktioner, og som forhindrede salg af varer og produkter i fysiske butikker. På den baggrund steg online salgs eksplosivt, og med et primært fokus på online salgs, nød Boozt rigtig godt af denne udvikling.

Corona krisen er ved at være på et punkt, hvor der ikke længere er nedlukninger og restriktioner, og derfor har vi også set en større korrektion i aktiekursen, der er faldet en del, og i dag har lagt sig på et mere normalt niveau. Aktiekursen ligger stadig et rigtig pænt stykke, over det niveau aktiekursen lå på lige før corona krisen i foråret 2020.

Prisen på en Boozt aktie var steget til hele 216 svenske kroner, da aktiekursen toppede i april 2021. Det er en samlet stigning på omtrent 500%. Aktiekursen har siden den toppede været inde i et fald på omkring 50%, og ligger i dag med en pris på en Boozt aktie på 102 svenske kroner.

Boozt aktie – er det en god investering

Boozt har i de senere år formået at etablere sig som en anerkendt leverandør, af både mode og livsstilsprodukter via online salg, hvilket selskabet nød godt af under corona krisen. Og selvom corona krisen, og den store optur, er stilnet noget af på det sidste, så har vi stadig en god tro på Boozt aktien.

Online salg er kommet for at blive, og Boozt går en fremtid i møde på et marked, som vi forventer os rigtig meget af i fremtiden. Derfor har vi godt tiltro til Boozt aktien, som vi tror på godt kunne gå hen og stige i den kommende tid.

Inden du beslutter dig for at investere bør du dog undersøge aktien grundigt, for på den måde at være bedre sikret mod, at du får lavet de helt rigtige investeringer, med positiv afkast til følge.