Parken aktie

Parken aktie

Parken Sport og Entertainment er et dansk selskab med hovedkontor i København, og som driver flere forskellige aktiviteter, herunder fodboldklubben F.C. København, Lalandia, diverse kontorejendomme, og selvfølge Parken Station på Østerbro.

Selskabet blev stiftet i 1991 med formålet at drive fodboldklubben F.C. København, men har som nævnt ovenfor sidenhen udvidet deres aktiviteter, så de nu også indeholder aktiviteter inden for ejendomme og andre former for oplevelser, herunder som sagt kontorejendomme og Lalandia.

Se lignende aktie:

Historisk Parken aktiekurs

De seneste ti år har været forholdsvis stabile, med en aktiekurs på mellem 75-90 kr. Corona krisen og nedlukningerne af både Lalandia og Parkens aktiviteter, medførte dog store økonomiske tab for selskabet.

Det førte til dårligere regnskaber, noget som blev afspejlet i den faldende aktiekurs. Siden genåbningen har aktien dog fundet sig selv igen, og ligger i dag i det samme forholdsvist stabile niveau, men med en lille opadgående kurve.

Det er dog langt fra tidligere tiders storhed for Parken aktien, da prisen på en Parken aktie i 2007 var helt oppe på 885 kr. Succesen i midten af nullerne for Parken aktien var relativt kortvarig, og varede kun i nogle år.

Kigger man bort fra de gyldne år i midt nullerne, har Parken aktien historisk set befundet sig et sted mellem 50-100 kr. Den nuværende pris på en Parken aktie i april 2022 på 87 kr. vidner derfor om, at Parken aktien ligger på et historisk stabilt niveau.

Parken aktie – er det en god investering

Der er dem der siger at dem der investerer i fodboldaktier investerer med hjertet, og det kan der helt sikkert være noget om, da fodboldaktier som regel ikke vil give det store afkast. Parken aktier er dog langt fra kun afhængig af resultaterne på fodboldbanen, da deres aktiviteter inkluderer mange andre indtægtskilder.

Parken aktier er derfor ikke bare fodboldaktier, og derfor er Parken aktier også interessante, for andre end dem der kun følger fodbold. For at se på om Parken aktier kunne være en god investering, er det altså nødvendigt at se på mere end bare på fodboldklubben.

Genåbningen af vores samfund har været meget afgørende for, at Parken kan opnå de resultater de forventer, og der har da også været en opadgående kurve den seneste tid. Lige nu er prisen på en Parken aktie i det højeste niveau siden corona krisen ramte, men der er stadig en smule at hente, i forhold til niveauet før corona krisen.

Tror du på at Parken kan komme tilbage på niveauet fra tiden før corona krisen, så kan der være god værdi i at holde godt øje med aktien i den kommende tid, for at se på mulighederne for, at Parken aktie vil være en god investering.