Goodfood aktie

Goodfood aktie

Goodfood er et canadisk selskab stiftet i 2014 af Jonathan Ferari og Neil Cuggy. Goodfood tilhøre fødevareindustrien, hvor det primære fokus er på online indkøb, levering af mad til hjemmet, og mad i pakkeløsninger.

Oprindeligt havde Goodfood udelukkende fokus på mad i pakkeløsninger, hvor man kan tilmelde sig en ordning med råvarer, der sendes direkte til hjemmet. Med tiden har Goodfood udvidet med færdiglavet mad til levering, samt en stort fokus på online indkøb af madvarer.

Siden sin stiftelse har Goodfood hvert år øget antallet af abonnenter, der er tilmeldt en af deres mange ordninger. I 2017 lød antallet af abonnementer på 31.000, et tal der var steget til 200.000 i 2019, og til 319.000 i 2021.

Se lignende aktier:

Historisk Goodfood aktiekurs

Goodfood aktiekursen lå i mange år på et stabilt niveau, med en fin opadgående tendens. I 2017 kunne en Goodfood aktie købes til 1 dollars, mens prisen på en Goodfood aktie kort inden corona krisen var på over 3 dollars.

Corono krisen var dog med til at sende aktiekursen i bund, og prisen på en Goodfood aktie faldt til under 2 dollars på ganske få måneder. Det skulle vise sig at være midlertidigt, da corona krisen medførte en stor efterspørgsel på online shopping. Det gjorde underværker for Goodfood og aktiekursen på Goodfood aktier, der steg med næsten 600% frem mod januar 2021.

Mere normale tilstande ovenpå corona krisen, har nu medført et fald i omsætningen, da der er åbnet op for de fysiske butikker igen. Det har samtidig medført et fald i aktiekursen, der lige nu befinder sig på et af de laveste niveauer nogensinde.

Det store fald skal dog også ses i lyset af, at Goodfood bruger mange penge på at investere i opkøb, og at disse opkøb sammenholdt med den faldende omsætning gør, at Goodfood taber mange penge for tiden.

Goodfood aktie – er det en god investering

Goodfood har lidt under en faldende omsætning og store opkøb, der har gjort de har tabt mange penge i de sidste par år. Der er alligevel god grund til at have en smule optimisme på vegne af Goodfood, der har bevist at de har en bæredygtig forretning, der i disse år er i stor vækst, selv når der tages højde for corona krisen.

Vi anbefaler derfor at du holder godt øje med aktien i den kommende tid, der hurtigt kan vise sig at komme ind i en opadgående tendens. Men sørg for at undersøg aktien grundigt inden du investerer, så du er sikker på du opnår den største sikkerhed for dine investeringer.