Nordnet aktie

Nordnet aktie

Nordnet er et dansk selskab stiftet i 1996 i Stockholm, og er et af de første selskaber i Norden, der tilbød handel med værdipapirer over internettet. Nordnet blev introduceret til det danske marked i 2001, efter fusioneringen med TeleTrade.

Nordnet tilbyder i Danmark primært depot- og handelstjenester for frie midler, samt for pensionsordninger. Via Nordnet kan brugerne selv invetere i aktier og værdipapirer, ved at benytte en af Nordnets flere forskellige handelstjenester, såsom Nordnet.dk, Wintrade, og applikationer til smartphones.

Som en del af selskabets ejerskab hører også det sociale netværk Shareville. Shareville er et socialt medie for investorer, og blev opkøbt af Nordnet i 2013. Siden 2014 har det været muligt for brugere af Nordnet, at benytte Shareville på tværs af landegrænser.

At Nordnet har været i branchen i mange år, og gennem tiden har opnået stor anerkendelse, kan ses ved at Nordnet hvert år mellem 2009 og 2016, er blevet kåret til Årets Børsmægler af Dansk Aktionærforening, samt i 2014 og 2016 at have været kåret til bedst i test af Tænk Penge.

Se lignende aktier:

Historisk Nordnet aktiekurs

De seneste godt og vel 2 år har aktiekursen for Nordnet ligget på et ganske stabilt niveau, med en aktiekurs der har ligget på omtrent de 160 svenske kroner. Mest stabilt har den været efter perioden november 2020, til og med februar 2021, hvor aktien steg fra en pris på en Nordnet aktie på 100 svenske kroner, til en pris på en Nordnet aktie på 160 svenske kroner.

Dette niveau har været holdt nogenlunde stabilt siden, med en aktiekurs der i dag ligger med en pris på 158 svenske kroner. Prisen på en Nordnet aktie var en kort overgang oppe i 189 svenske kroner i november 2021, men faldt efterfølgende til en pris på 131 svenske kroner i marts 2022. Ved udgangen af april har aktien dog fundet sig selv, og er tilbage i sit vanlige niveau omkring de 160 svenske kroner.

Nordnet aktie – er det en god investering

De seneste år har Nordnet aktien ligget på et ganske stabilt niveau, en tendens vi umiddelbart tror på vil fortsætte. Nordnet har en solid position på de nordiske markeder, en position der ikke ændrer sig meget.

Derfor tror vi på at Nordnet vil stå stærkt til fremtiden, men på et marked hvor vi ikke ser den store vækst. Vi tror mest på at Nordnet vil befinder sig i en lille opadgående tendens, men uden de helt store udsving på aktiekursen.

Den stærke markedsposition, og den trods alt stabile og opadgående aktiekurs set over de seneste par år, gør alligevel at aktien kan være ret interesseret. Du kan derfor med fordel se nærmere på aktien, for at se på dine muligheder for at lave en god investering.