Tryg aktie

Tryg aktie

Tryg er et dansk forsikringsselskab stiftet i 1911, og med nuværende hovedsæde i Ballerup. I tillæg til det danske Tryg Forsikring, ejer Tryg også selskaber i flere lande i Norden, herunder Norge, Sverige og Finland.

Historien om Tryg kan spores helt tilbage til 1731, hvor selskabet reelt set tog form, dengang under navnet Kjøbenhavns Brandforsikring. Selskabet blev dengang stiftet som følge af en voldsom brand der hærgede København, og som udbrændte og ødelagde tusindvis af bygninger.

Se lignende aktier:

Historisk Tryg aktiekurs

Siden børsnoteringen i 2003 har Tryg aktien klaret sig rigtig godt, og har mere eller mindre været i en konstant, stabil og sikker vækst. Det har gjort Tryg aktien til en meget populær aktie at have for mange investorer, da den giver et sikker og fint afkast, og da Tryg samtidig er begyndt at udbetale udbytte til deres aktionærer.

Det er ikke mindst den stærke markedsposition som Tryg indtager, der har gjort aktien til en så god og stabil investering. År efter år bygger Tryg på med flere kunder, og udvider ganske sikkert deres rækkevidde, der som sagt i dag omfatter lande i hele Norden.

Ikke engang finanskriser eller corona krisen har kunne ryste Tryg aktierne, og de vedbliver derfor med at være en rigtig sikker og god investering. For dem der har investeret på den lange bane, har de seneste ti år været rigtig gode.

Prisen på en Tryg aktie er således gået fra at koste under 50 kr. i 2012, til at en Tryg aktie i 2022 koster op mod 170 kr. Der er altså tale om en ganske fin vækst, der ikke umiddelbart ser ud til at stoppe foreløbigt.

Tryg aktie – er det en god investering

Tryg aktier har vist sig at være en rigtig god investering, nærmest gennem hele sin levetid. Kun nogle lidt halvsløje år mellem 2008 og 2011 stikker ud, men siden da er aktien kun gået stabilt og sikkert opad.

Der er derfor rigtig god grund til at du bør holde godt øje med Tryg aktien, og hvor vi allerede nu anbefaler at du ser nærmere på, om Tryg aktien kunne være en god investering allerede nu. Tryg aktier er en rigtig god investering på den lange bane, så jo længere du venter, jo længere går der før du får det afkast du håber på.

Inden du beslutter dig for at investere i Tryg aktier, bør du dog først foretage din egen grundige research, både på Tryg, men også på markedet og konkurrenter, for at se på, om du kan sige noget om fremtiden aktiekurs på Tryg aktier.