Invester i mere klimasmarte valg ved hjælp af online finansiering

Miljø og klima er uden tvivl et af de mest populære samtaleemner både nationalt og internationalt. Lande og firmaer arbejder konstantmod mere klimasmarte alternativer, når det kommer til bl.a. energi,brændstof og produktion. I disse urolige krigstider og eftervirkningerne af pandemien ses også store udfordringer med energiforsyningen på globalt plan. Der er medandre ord mange gode grunde til at forsøgeat investere i mere klimasmarte løsninger.

 

Invester i en varmepumpe

Det bliver mere og mere populært at installere en varmepumpe for at  holde omkostningerne nede i løbet af den kommende vinter. Der findes flere forskellige typervarmepumper alt efter, hvad du leder efter: blandt andet luftkildevarmepumpe, jordvarmepumpeog luft-til-vandvarmepumpe. Det skal tages i betragtning, at disse muligheder har forskellige grader af indvirkning på miljøet. Det er vigtigt at læse og afveje fordeleog ulemper mod hinanden for at finde den mest gunstige varmepumpe.

 

Et andet vigtigt aspekt er naturligvis prisen på en varmepumpe. Den samlede pris varierer afhængigtaf typen af varmepumpe, installationsomkostninger og lignende. Men når den først er på plads, er der mange penge at spare.

 

Installer solceller

Interessen for solceller som energikilde er steget de seneste år. Det skyldes de stigende elpriser i år og de seneste år,indførelsen af det grønne afgiftsfradrag for solceller og at de erblevet bedre og billigere at købe. Solcelleanlæg har en anslået levetid på omkring 25-30 år, og mens de er i drift, er de miljøvenlige. Det skal dog huskes, at fremstilling af solceller har en miljøpåvirkning.

Solceller er en god investering for dendaglige husejer, fordi det er nemt at installere samtidig med, at det er overkommeligt og alsidigt. Igen udgør prisen på solceller og installation den største del af prisen på solceller.

 

Mere miljøvenlige valg i hjemmet

Investering i en varmepumpe eller i solceller er to lidtmere omfattende ogdyrere projekter, når det kommer til at investere i mere klimasmarte alternativer. Selvfølgeliger der også mindre ændringer, som du kan foretage i dit hjem:

  •   Energieffektiv belysning: LED-lamper er en lyskilde, der er venlig for både  tegnebogen og miljøet.
  •   Energieffektive apparater: Det kan være en god idé at opdatere deres gamle husholdningsapparater til nyere og mere energieffektive udgaver. Når du køber nyt, kan du tjekke for energiklasse A, hvilket indikerer et lavt energiforbrug.
  •   Klimavenlig indretning: Selv interiør og boligindretning kan gøres mere eller mindre miljøvenligt.Heret alternativ f.eks. at shoppe brugt.

 

Finansier investeringen med online finansiering

Investering i mere klimasmarte valg kræver en vis mængde kapital. Det nøjagtige beløb afhænger af typen af investering.  Detervigtigt at huske, atdupå længere sigtkan spare en betydelig sum penge.

 

Måske har du en opsparing, du kan tage penge fra, til at dække omkostningerne. Hvis ikke, kan online finansiering være en løsning. Med et online lån kan man få den nødvendige hjælpende hånd til fx at låne penge til boligen.Et lån kanbruges til at gøre en investeringsmulighed til virkelighed, men det bør aldrig være en fast del af ens privatøkonomi. Hvis der ikke er plads ibudgettet til at håndtere tilbagebetalingen, anbefales det ikke, at du sender en ansøgning.Et vigtigt skridt i låneprocessen er at sammenligne de forskellige lånemuligheder. Hos Moneezy kan du få et overblik over dine muligheder – hurtigt, let og helt gratis!