Invester i godt merchandise og forøg dit afkast

Investeringer gøres ofte med henblik på at få et afkast. Det samme gælder, når I som virksomhed ønsker at udvide kendskabet til jeres firma. Merchandise eller reklameartikler er en effektiv markedsføring af jeres virksomhed. Det skyldes, at det helt rigtige valg af reklameartikler kan udtrykke jeres firmas værdier og repræsentere jeres visuelle identitet. 

Det kan bruges både internt og eksternt. Medarbejdere er gode ambassadører for jeres virksomhed, og kan være med til at få jeres logo set i mange forskellige sammenhænge. 

Kunder kan også bidrage til dette formål, når de modtager gaver. Hvis I ofte deltager i messer, så kan flotte artikler være med til at skabe øget kendskab til jeres brand. 

 

For at ramme præcist med jeres reklameartikler, så er der flere faktorer, der skal tages stilling til. I skal blandt andet overveje, hvilket formål jeres merchandise skal tjene. I skal også vide, hvilken kvalitet, artiklerne skal udstråle og om effekten af dem skal kunne måles. 

 

Med det rigtige merchandise kan I vælge en række af produkter, der alle fortæller en samlet historie om jer som virksomhed og afspejler jeres identitet som brand. Det kan altså sende lige præcis det signal, som er vigtigt for jer. 

 

Der kan derfor ofte være flere afdelinger involveret, når der skal bestilles merchandise. Marketing har ofte en rød tråd i form af en visuel identitet, som skal følges. Det er med til at skabe en ensretning i jeres materialer. De kundeansvarlige har en god føling med, hvad kunderne vil sætte pris på, og hvad der virker som fx. give-aways til messer. Og i sidste ende skal en beslutningstager i firmaet træffe en beslutning om, hvor stor en investering, der kan blive tale om. 

 

Når de forskellige afdelinger har talt sammen, så er I ved at være klar til at tage kontakt til en leverandør. For mange er det en fordel at vælge et firma, der kan levere alle jeres ønskede produkter samlet. Det gør processen mere overskuelig og kan være med til at sikre, at udgiften ikke skyder i vejret. Med en samlet faktura kan I nemt overskue den samlede udgift. 

 

Det er en god ide at vælge reklameartikler, der afspejler jeres firma og det budskab, I gerne vil sende. Ofte vil effekten kunne måles i en øget opmærksomhed. Afhængigt af, hvilken branche I begår jer i, vil det være på forskellige måder. Det kan være øget trafik på jeres hjemmeside, flere besøgende i butikken eller flere kundehenvendelser på telefonen. Derfor kan de rette reklameartikler styrke jeres kendskab som brand – og give et afkast i form af øget indtjening.