Få fart på dine aktieanbefalinger med email automation!

På de finansielle markeder er rettidig omhu nødvendig for succes. Køb og salg af aktier skal ske i rette tid, for at du kan sikre din fortjeneste.

Så du har brug for at kunne udsende dine aktieanbefalinger rettidigt, så du kan vedligeholde dine kunderelationer effektivt.

Derfor er rettidig omhu helt afgørende. Du ønsker at give dine kunder de rigtige budskaber på de rigtige tidspunkter, så du øger sandsynligheden for at de bliver ved med at abonnere på dine aktieanbefalinger.

Men hvordan kan du sikre dig, at du hele tiden er foran, og ikke drukner i en overfyldt indbakke, som du kan bruge hele din dag på at rydde op i?

Din nye proces for forretningsudvikling

Dit svar er email automation. Hvis du automatiserer dine emailflows, er det dig, der styrer ordre flowet.

Nu behøver du ikke længere at tænke over teknologiske hindringer, når du ønsker at udgive en konkret aktieanalyse. I stedet sikrer du, at du får dine budskaber ud i rette tid for at investeringerne kan komme til at give et afkast.

Du vender simpelthen din salgstragt på hovedet, så du går fra aggressivt at afvente den næste mail eller det næste telefonopkald fra en kunde til en helt ny proces:

Godt indhold er fundamentet

Du udvikler noget lækkert og relevant indhold om aktier, som du ved at potentielle kunder gerne vil læse om.

Del indholdet online

Du deler indholdet online med henvisning til, at potentielle kunder kan modtage dit nyhedsbrev.

Åbn mere op for abonnenter af dit nyhedsbrev

Du sender mere indhold til nyhedsbrevsmodtagere.

Luk ordrerne

Du ekspederer ordrerne og løber salget i mål.

Sværere er det ikke! Men det kræver noget teknologisk infrastruktur, og det er her automatiseringen af dine mail flows kommer ind.

Hvis du skal håndholde vedligeholdelse af dine mailinglister eller respondenter, så drukner du i manuelt arbejde. Processen skal selvfølgelig automatiseres for at blive effektiv.

Brug din tid på at finde nye aktier, du kan anbefale

Får du først automatiseret dine emailflows, bliver du ikke til at stoppe.

Nu kan du bruge tiden på at researche, og finde de spændende aktier rundt omkring i verden, som ingen andre er stødt på. På den måde kan du producere noget fantastisk indhold, som sikrer gode afkast til både dig og dine abonnenter.

For det er jo researchen, der adskiller dig fra dine konkurrenter. Så jo mere tid du kan bruge på at finde og studere aktier, jo mere succes kan du få.